Ženske so prihodnost

 

Ali poznate prodorno in izjemno žensko, ženskam prijazno podjetje ali mlado “start up” podjetje, ki ga vodi ženska in bi lahko postali vzor v naši regiji?

Ženske pogosto pomembno prispevajo k lokalnim ekonomijam in socialni koheziji  vendar se jim to redko prizna in še redkeje primerno ceni.

Zato postanite del natečaja  “Women Are Future« oziroma “Ženske so prihodnost” in prispevajte k prepoznavnosti ženskih ekonomskih in socialnih prizadevanj v naši regiji in nagrajevanju tistih podjetij, ki pomagajo izboljšati poklicni in življenjski položaj žensk.

 Nominirajte kandidatke ali podjetja,  oziroma se  prijavite kar sami. Pošljite nam vaše predloge! Radi bi nagradili tiste ženske, ki  so podjetne in ki izstopajo na raznih področjih,  kot so gospodarstvo, politika, vodenje, javno mnenje, dobrodelnost in podobno, ter podjetja, ki so prijazna do žensk, ki omogočajo da ženske ostanejo in se poklicno razvijajo v naši regiji in kjer imajo ženske v poslovnih odnosih enakopravni položaj in dostojanstvo.  Najboljši bodo postali del regionalne promocijske kampanije in bodo sodelovali v transnacionalnem izboru za zmagovalca.

poster     -     objava       –       dokumenti       –        opis

Kliknite tukaj in na dnu strani boste našli prijavni obrazec za tekmovanje v .doc formatu. Izpolnite ga in ga pošljite na info@lums.si ali na Ljudska univerza Murska Sobota, Slomškova 33, 9000 Murska Sobota.