Uploading to the cloud

A női „agyelszívás” korlátozása Közép-Európában

Harmadik transznacionális Partnerségi Találkozó (Pécs)

A projekt partnerek mindannyian a különböző tevékenységek megvalósításán dolgoznak a saját régiójukban. A harmadik transznacionális Partnerségi Találkozó alkalmával (Pécs, október 24-25) a közös erőfeszítések és az elkövetkező lépések megvitatása zajlott. A partnerek megosztották egymással ötleteiket és elképzeléseiket az egyes régiókban megrendezendő imázskampányokat illetően is, amelyhez a szintén jelen lévő, a kampányokért felelős külső szakértők is nagyban hozzájárultak.

Második transznacionális Partnerségi Találkozó (Muraszombat)

A második transznacionális találkozó Muraszombaton (Szlovénia) volt 2013. június 27-28-án. Tartalmi szempontból meghatározták a projekt központi elemeit, többek között a négy kísérleti akció ütemtervét és a partnerség folyamatos támogatásához szükséges partnerfigyelést.

Tanulmányutak

Az egyes partnerek munkatársai kis csapatokban tanulmányi utakat tettek Észtországba (Tartu, 2013. június 3-5.), Spanyolországba (Madrid, 2013. június 5-7.) és Svédországba (Stockholm és Västernorrland, 2013. június 12-14.). A jó gyakorlati kezdeményezésekkel kapcsolatos tanulságok leszűrését megcélozva a csapatok értékes tapasztalataikkal jelentős mértékben hozzájárultak a tervezett kezdeményezésekhez.

Első transznacionális Partnerségi Találkozó (Rzeszów)

A Rzeszów-ban (Lengyelország), 2013. február 19-20-án megrendezett első transznacionális partnerségi találkozó során a WOMEN partnerek lefektették a projekt mozgalmasnak ígérkező megvalósítási periódusának alapjait. Elrendezték az előírásos és adminisztrációs kérdéseket, valamint megegyeztek a projekttevékenységek sarokköveiben.