Smiling businesswoman in office

Professzionális karrierek elvándorlás nélkül

„Women are Future” díj

Ismer olyan nőt, aki példaképként jelenik meg a Dél-dunántúli régióban? Tud olyan nő által irányított/alapított vagy „nő-barát” vállalkozásról, amely példaértékű lehet a térségben?

Legyen Ön is részese a „Women are Future” díjnak. Nevezzen jelölteket, vagy saját magát! Küldje el nekünk javaslatait! Szeretnénk díjazni azokat a nőket, akik példamutató tevékenységet végeznek az élet bármely területén, legyen szó például üzletről, politikáról, cégvezetésről, a közvéleményről, vagy jótékonyságról. Keressük továbbá azokat a vállalkozásokat is, amelyek hozzájárulnak a nők a régióból történő elvándorlásának megakadályozásához.

Tovább

Célok és tevékenységek

Számos közép-európai régió szembesül a jól képzett, fiatal nők elvándorlásával. Ennek eredménye a nemi arányok súlyos egyenlőtlensége, valamint a magasan képzett munkaerő hiánya e régiók munkaképes korú lakosságának körében.

Tovább


Hírek és események

Tudjon meg többet a közelgő eseményekről és a WOMEN projekthez kapcsolódó kérdésekről, hírekről.

Tovább

Projekt partnerek

A projekt partnerek Németországból, Lengyelországból, Szlovéniából, Magyarországról és Ausztriából közösen gyarapítják tudásukat annak érdekében, hogy egy transznacionális stratégia megvalósításával mérsékeljék a jól képzett, fiatal nők Közép-Európa vidéki régióiból történő elvándorlását („agyelszívását”).

Tovább